Áruházunkban regisztráció és minimum rendelési összeg nélkül vásárolhatsz.

6.000 feletti vásárlás esetén ajándékkal kedveskedünk megrendelőinknek.

Kérdésed van? Hívj minket! +36308834205

Bemutatkozás

Ahogyan én elkezdtem...

Egyszer, Karácsony közeledtével az én kis családomat egyedi ajándékkal szerettem volna meglepni, ezért makramé csomózással  készítettem nekik egy-egy dekoratív karkötőt. Rettentő hálásak voltak, ezen fellelkesedve a karkötőket újabb kis szépségek követtek, amit a közösségi portálon megosztottam egy kedves ismerősömmel, Zsuzsival, akinek a mai napig nagyon hálás vagyok, mert nélküle és a családom nélkül nem tartanék ott, ahol vagyok, és valószínűleg én is csak lelkes ékszer rajongó lennék, mint ahogy a legtöbb hölgy.

szóval...
2019-ben hatalmas erkölcsi támogatással belevágtam hát, és elkészítettem a webáruházamat, hogy szélesebb körben megismertessem munkáimat, ékszer kínálatomat, mindenkihez eljussanak a termékeim, amiket szívvel-lélekkel készítek a mai napig is.

Hiszek benne, hogy az ékszerek képesek érzéseket közvetíteni, boldogabbá tenni az embereket, fényt vinni a szürke hétköznapokba, emelni egy ünnepi alkalom fényét, jótékony hatással bírnak, erősítik, megnyugtatják viselőjüket, ezek a minőségi gyöngyökből, alapanyagok készült kis ékszerek.

Igyekszem mindig frissülni, az aktuális trendeket követni, de természetesen a klasszikus darabokra is nagy hangsúlyt fektetek. Vásárlóim egyedi kéréseinek igyekszem eleget tenni, az igényeket követve új terméket veszek fel a termékpalettába, ennek köszönhetően bővül a kínálat napról-napra.

Nagyon szeretek alkotni a négy fal között, csendben, elvonulva a zavaros világ zajától, mert ez az, ami igazán kikapcsol, melegíti a lelkem.

Ha kapok egy-egy pozitív visszajelzést, néhány kedves szót, az hetekre feltölt és megerősít abban, hogy jól teszem, hogy ezzel foglalkozom.

A webáruházamat igyekszem élénkké, fiatalossá, lendületessé tenni termékeimmel. Apró értéket és minőséget szeretnék kínálni elérhető áron, figyelemmel kísérve a ti igényeiteket.

A termékekkel kapcsolatos információkért fordulj bizalommal hozzám!

Köszönöm, hogy elolvastad, remélem, hamarosan neked is készíthetek valami szépet, valami egyedit! Ha bármilyen ötleted, kérdésed, kérésed van egy termékkel kapcsolatban, fordulj hozzám bizalommal, keress bátran az elérhetőségek egyikén!

Kellemes vásárlást, vidám, szép napot kívánok!

Márti, a Minikaékszer megálmodója, megalkotója